kategóriák

márkák

utoljára megtekintett

legnépszerűbb márkák

A vásárlás menete

A kategóriarendszer vagy a kereső segítségével böngészhetsz a termékek között! Ezek után ha valami megtetszik, a képre vagy a termék nevére kattintva juthatsz a termék adatlapjához. Ezen az adatlapon tudsz méretet választani. Ha nincs méretválasztási lehetőség, vagy csak nagyon kevés méretet látsz, az azt jelenti, hogy a többi méret már elfogyott, ezekből külön kérésre sem tudunk szállítani!

Ha kiválasztottad a neked megfelelő méretet, a kosárba gomb segítségével tudod virtuális kosaradba helyezni a terméket. Ez után lehetőséged van további tételeket kiválasztani, a számukat módosítani, vagy kivenni a kosárból árukat.

Ha mindent kiválogattál, amit meg szeretnél rendelni, a kosárból mehetsz tovább a pénztár felé. A pénztárban csak követned kell a lépéseket, és máris feladhatod megrendelésed!

Megrendelésed leadásával távollevők közötti szerződés jön létre közted és az Axio Kft., mint üzemeltető között. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Kormányrendelet értelmében. Az Axio Kft kijelenti, hogy az így megkötött szerződések nem minősülnek írásbeli szerződésnek, így nem is iktatja ezeket, viszont magyar nyelven köti.

A megrendeléseket a weboldal saját adminisztrációs rendszerében nyilvántartja az utánkövetés érdekében.

A termékek mellett feltüntetett ár a termékek vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk Neked. Azonban ez nem jelenti, hogy a megrendelt termékeket biztosan szállítani tudjuk. Főként leértékelt, kifutó termékeknél előfordulhat, hogy nem tudjuk a kiválasztott árut szállítani (például mert annak hiányossága, vagy sérülés miatt nem értékesíthető a Webáruházban). Ez esetben e-mailen, vagy sms-ben néhány napon belül értesítünk.

A kiszállítást a GLS Hungary futárszolgálat végzi, 5-8 munkanapon belül (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat). A futár hétköznap, munkaidőben fog felkeresni, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adj meg (akár munkahelyed), ahol ez időben el tud érni, illetve hogy lehetőleg mobil telefonszámod add meg, hogy biztosan fel tudjunk hívni probléma esetén!

A szállítási költség 19 998 Ft-os értékhatárig az ország egész területére egységesesen bruttó 1000Ft. Ha azonban a megrendelt termék(ek) értéke eléri a 19 998 Ft-ot, ezt a költséget mi fizetjük!

A csomag lezárt dobozban érkezik, az árat és az esetleges szállítási költséget a futárnak készpénzben kell kifizetned. Abban az esetben, ha a csomagoláson külsérelmi nyomokat tapasztalsz, mindenképp a futár jelenlétében nyisd fel azt, és ellenőrizd a termék(ek) sértetlenségét!

További kérdés esetén írj ügyfélszolgálatunknak: ugyfelszolgalat@ferficipok.hu